Skab et salonresultat med produkter til krøller

Skab et salonresultat med produkter til krøller

236
0
SHARE

Savner dine krøller lidt ekstra kærlighed? Med anerkendte salonprodukter kan du give dine krøller lige præcis det, de har brug for. Nærende ingredienser i form af naturlige olier beriget med hydrerende ingredienser kan være med til at give krøllerne den glans og luftighed, du drømmer om. Du behøver med andre ord ikke at grave dybt ned i lommen for at få råd til at udnytte dine krøllers udseendemæssige potentiale til fulde.

Bevar fugtighed og fylde

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange produkter til krøller, der findes på markedet – både i Danmark og internationalt. Det skyldes også, at krøllebærere har mange forskellige slags hårkvaliteter, der kræver forskellige produktingredienser. Langt de fleste personer med krøller vil dog opleve, at deres hår er til den tørre eller krusede side. Derfor er det alfa og omega at finde krølleprodukter, der giver håret et næringsboost. Det er nemlig, når glans og luftighed går op i en højere enhed, at krøller kommer til deres fulde potentiale. Sjældent findes der noget mere smukt end krøller, der stråler og samtidig puffer voluminøst ud. Fælles for langt de fleste krølleprodukter er, at de går efter at bevare hårets naturlige tekstur. Derfor er det vigtigt, at du vælger produkter, der er specialdesignet til krøller, frem for produkter til almindeligt hår, da ingredienssammensætningen skal kunne noget helt andet. Hvis du vil være helt sikker på at bevare dit krøllede hårs fylde, kan det være oplagt at bruge en krøllespray:

Sådan virker en krøllespray

Efter at have næret dine krøller med gode frisørprodukter af høj kvalitet, er det oplagt at bruge en fugtgivende krøllespray, der giver dit hår det sidste boost af volumeboostende ingredienser. En krøllespray virker som prikken over i’et, idet den sørger for at aktivere og samtidig stramme krøllerne op, så du kan skabe et flot og stylet look.