Sæt et akvarium op i institutionen og lær børnene om livet

Sæt et akvarium op i institutionen og lær børnene om livet

704
0
SHARE

Institutionen er et fantastisk sted til at lære børn om dyr. Hvis I har plads til at have høns, kaniner eller større dyr, er det derfor oplagt, at I har det. Mange børn vil elske at passe dyrene, og det giver dem en mulighed for at lære, at det er et stort ansvar at tage sig af et dyr. 

Har I ikke plads til at have så store dyr, kan det være en god ide for jer, at I vælger at have et akvarium i stedet. Det er også en god måde for jer at lære børnene om fisk og det ansvar, der er i at passe dem. Selv helt små børn vil få meget glæde af at se fiskene svømme rundt. 

Et godt sted for jer at købe et akvarie til institutionen er på hjemmesiden dyrecenter.dk. Det er en stor webshop, hvor de har et bredt udvalg af udstyr til kæledyr. Det er lige fra de pelsede til de fjerede og de skællede. 

Når I skal have et akvarie i institutionen, kan I med fordel vælge et større et, så I har plads til at have flere fisk i det. Faktisk gælder det, at jo større akvariet er, jo nemmere er det at skabe et bæredygtigt miljø for fiskene i det. I behøver derfor ikke at være bange for størrelsen af akvariet. 

Udover selve akvariet har I også brug for et eller flere lysstofrør, der kan lyse akvariet op. Det er med til at gøre, at I kan skabe en døgnrytme for fiskene, lige meget hvor de står henne. Sørg for at lyset bliver slukket, når I går hjem, og at det bliver tændt, når I møder på arbejde igen. I kan også købe en timer, der kan styre lyset, så behøver I ikke at tænke over det i løbet af dagen.