Sådan pakker du til en tur i vildmarken

Sådan pakker du til en tur i vildmarken

82
0
SHARE

Er du vild med udeliv? Og har du sat dig for at prøve kræfter med overnatning i vildmarken? Så er det en god ide at læse med her. Det kan nemlig godt være uoverskueligt, når du skal pakke din taske.

Telt

Først og fremmest så skal du have en form for tag over hovedet, når du skal sove. Det er helt op til dig selv, om du ønsker et telt eller en tarp. Men hvis du har mod på det, så kommer du et skridt tættere på naturen med tarps. Derudover så er en tarp også en del lettere vægtmæssigt, end et telt er. Husk også en sovepose og et godt liggeunderlag.

Køkkengrej

Hvis du tager en helt hardcore tur i vildmarken, så behøver du ikke meget andet end tændstål til at starte et bål. Det er dog en nødvendighed, at have en drikkedunk med som kan holde vandet koldt. Hvis ikke planen er, at du skal finde din egen mad, så medbring nogle madbarer, feltrationer eller lign.

Navigation

For at du kan finde rundt i området, så er det vigtigt, at du har et kort og et kompas med. Hav fuldstændig styr på ruten inden du tager afsted, så du ikke farer vild undervejs. En anden ting du er nødt til at have med, er en lommelygte. Hvis du skal gå om aftenen eller ud af teltet i løbet af natten, så er det helt klart rarest at kunne se noget. En pandelampe er klart at foretrække, da du på den måde har hænderne fri, imens lampen lyser op. Husk at tage batterier med, så du har nok til hele turen og ikke løber tør undervejs.