Prøv molekylær gastronomi af, og lav spændende og anderledes retter

Prøv molekylær gastronomi af, og lav spændende og anderledes retter

1459
0
SHARE
Prøv molekylær gastronomi af, og lav spændende og anderledes retter

Tidligere var det kun for kokkene på de fine restauranter at lave molekylær gastronomi; en form for madlavning, hvor man leger med både smag og duft og dermed giver maden et spændende og anderledes indtryk. Dengang skulle du betale mange penge for at prøve sådan et måltid. Det behøver du dog ikke længere. I dag er det muligt for alle, både uddannede kokke og amatører, at prøve at lave mad på denne måde. Det gør, at du virkelig kan udfordre dig selv i et køkken og finde frem til dit personlige udtryk i forhold til denne form for madlavning. 

Det kræver selvfølgelig noget specialudstyr, når du skal prøve denne form for madlavning af. Det kan du for eksempel finde via en webshop som gastrokemi.dk. De har et stort udvalg af de forskellige remedier, som du skal bruge til at lave molekylær mad med. Det gør det nemt for dig at komme i gang med det i dit køkken derhjemme eller det i din cafe eller restaurant. 

Du kan for eksempel finde en startpakke, hvor du får alt det, som du skal bruge til at komme i gang med at lave denne form for mad. Det er blandt andet udstyr til at lave kaviarperler og frugtperler og udstyr til at omdanne væsker til skum. Det gør det muligt for dig hurtigt at komme i gang med denne form for madlavning. I startpakkerne finder du et stort udvalg af skeer, måleskeer, pippetter og alt, hvad du ellers kan tænkes at have brug for i starten. 

Udover startsættene kan du dog også finde en lang række andre former for udstyr. Det er for eksempel gryder, vægte og forskellige former. Hvis du har en helt særlig ret i tankerne, som du gerne vil i gang med, kan du have brug for noget bestemt udstyr. Det vil du helt sikkert også kunne finde via siden.