Pas på skærmen på din iPhone

Pas på skærmen på din iPhone

184
0
SHARE

Du har nærmest kun lige nået at køre dankortet gennem maskinen for at betale din nye iPhone, før du taber den på jorden og skærmen splintres. Ikke nok med at det er mega irriterende – det er også ret dyrt at få det skiftet!

En spritny telefon skal ikke ridses eller smadres, og derfor er panserglas selvfølgelig en nødvendighed. Kan du skifte det selv, så koster panserglas iPhone 7 eksempelvis kun 189,00 kroner. Det er i småtingsafdelingen, hvis du tænker på, hvor mange penge du har brugt på selve telefonen.

Ultimativ beskyttelse, maksimal kvalitet

Rygtet lyder, at panserglas nedsætter funktionen og kvaliteten ved brugen af telefonen, men det er en skrøne, der desværre har fået sit tag i mange danskere. Faktisk er det sådan, at panserglas fra Panzerscreen er markedets tyndeste panserglas, og du kan næsten ikke mærke det, når det først er monteret. Og det nedsætter bestemt ikke brugervenligheden.

Sådan virker panserglas

Panserglas til iPhones er lavet af ægte glas, der er hærdet under fremstillingen. Det er fremstillet med fokus på at opnå en stødabsorberende effekt, så hverken skærmen eller glasset ødelægges, hvis du taber telefonen.

Monteringen er ret enkel og alt hvad du skal bruge, følger med, når du køber et panserglas hos Panzerscreen. Først fjerner du fedt fra din skærm med renseservietten, og derefter bruger du mikrofiberkluden og rensefilmen til at fjerne støv fra skærmen. Når det er gjort, skal du blot sætte panserglasset på – det dækker hele skærmen, og du kan stort set ikke mærke, at det er der.

Er du i tvivl om, hvordan du skal montere glasset, så kan du finde en monteringsvideo hos Panzerscreen, og hjælper det ikke, så kan du selvfølgelig spørge personalet, der gerne deler ud af gode råd.

Bestiller du et panserglas i dag, så har du det i løbet af 1-3 hverdage. Og det er alle pengene værd!

NO COMMENTS