På et løbehjul med store hjul kommer du hurtigt frem

På et løbehjul med store hjul kommer du hurtigt frem

166
0
SHARE

Løbehjul er trendy. Dette både for børn, unge og faktisk også voksne. Men et løbehjul er mange ting. Via AJscooters.dk kan du finde alle slags løbehjul. Shoppen drives at folk, der selv dyrker og elsker løbehjul og sporten omkring dette, hvilket tydeligt afspejles. Udvalget er bredt i både trick løbehjul og helt basic løbehjul. Men også masser af sikkerhedsudstyr og lækkert streetwear, der kan give dig det helt rigtige udseende.

Og der findes naturligvis også et udvalg af løbehjul med store hjul. Disse er  udstyret med hjul med en diameter på 120 mm eller større, og er specielt velegnet til at køre over længere distancer. Med store hjul skal du bruge færre ressourcer og mindre fysiske anstrengelser for at holde farten. Desuden er disse løbehjul mere retningsstable og dermed også mindre følsomme overfor ujævnhæder i underlaget. Faktisk anbefales det, at der til voksne køres med hjul på en diameter på mindst 150 mm.

Hos AJscooters.dk kan du finde løbehjul med store hjul fra blandt andet Globber, JD Bug og My Hood, og du er dermed dækket godt ind til de fleste behov. Og lang de fleste løbehjul er foldbare, så de er lette at tage med i den offentlige transport og have liggende på studiet eller på din arbejdsplads.

NO COMMENTS