Modetøj til den kvalitetsbevidste kvinde

Modetøj til den kvalitetsbevidste kvinde

432
0
SHARE
Modetøj til den kvalitetsbevidste kvinde

Det danske brand Minus er grundlagt på baggrund af et ønske om, at tilfredsstille den moderne karrierekvinde. Kvinden, hvis hverdag er fyldt med arbejde, familie og veninder. Minus designer tøj af høj kvalitet, til kvinden der går op i sig selv og sit tøj, men ikke har tid til at bruge timer foran spejlet.

Kvinderne bag Minus har gjort det let for dig at finde og sammensætte outfits, der både er praktiske og moderigtige. Kvinderne lader sig inspirere af den klassiske, skandinaviske stil, og går derudover op i, at gøre deres egne morgener lidt nemmere, når det gælder tøjvalg. Komforten er i højsæde, samtidig med at pasformen er elegant og stilfuld. Men det er ikke kun hverdagstøj, du finder hos Minus. Sortimentet består af et bredt udvalg af items, der kan bruges på de dage, hvor turen går direkte fra arbejde til børnenes institution, til supermarkedet og til sidst hjem og bruge tid sammen med familien. Men du finder ligeledes et bredt udvalg af tøj, der kan bruges til finere lejligheder.

Udvalget er stort, og på hjemmesiden Minus.dk, er det ikke svært at finde stilet tøj og moderigtige sæt. Udgangspunktet for tøjet hos Minus, er et sofistikeret udtryk og en feminin pasform. Filosofien hos Minus er, at du skal kunne leve det liv, du ønsker, og altid se ud som den bedste version af dig selv.

Lad dig inspirere af et stort udvalg af overdele, herunder smukke skjorter, elegante blondebluser og stilede cardigans. Kombiner disse med et par smarte bukser eller en nederdel. Også her er udvalget stort, og hvad enten du er til en pasform der er løs eller tætsiddende, stof der er ensfarvet eller mønstret, er kategorien underdele fyldt med items til den moderne kvinde, der lader sin egen opfattelse af mode fylde mere end de trends, der fylder lige nu.

NO COMMENTS