Malerier og brugskunst

Malerier og brugskunst

471
0
SHARE
Malerier og brugskunst

Malericentralen er en kombineret butik og galleri beliggende i Snejbjerg i Herning. På webshoppen af samme navn kan du købe malerier, rammer og brugskunst. Derudover finder du på Malericentralen.dk også et udvalg af figurer, dekoration og tilbehør til hus og have.

Smukke malerier

Malericentralen ligger inde med et væld af malerier fra dygtige, danske kunstnere. Er du interesseret i et maleri til dit hjem, kan du på Malericentralen.dk finde malerier i mange forskellige farver og stilarter. Teamet bag Malericentralen tilbyder hjælp og vejledning, således at du kan finde lige nøjagtig det maleri, der passer ind i dit hjem. Hos Malericentralen finder du også rammer til dine billeder.

Blandt de kunstnere du finder hos Malericentralen er bl.a. Erik Bülow, der er eksperimenterende og kendt for sit improviserende arbejde med bl.a. sprælske oliefarver. En anden kunstner som bidrager til dansk malerkunst, er Inger Pedersen, hvis billeder Malericentralen er heldige at forhandle.

Besøg Malericentralen.dk, og læs mere om de dygtige kunstnere, som står bag malerierne i galleriet. Det er muligt at låne billeder med hjem, så du kan se hvordan billedet ser ud i dit hjem, inden du køber det. Dette kan aftales ved at kontakte Malericentralen.

Brugskunst til hjemmet og haven

Hos Malericentralen.dk finder du et væld af figurer og nips, der bringer en hyggelig og personlig stemning frem i dit hjem, både udendørs og indendørs. I sortimentet finder du en række kendte mærker, herunder Poul Pava, der er kendt for humoristiske figurer, malet på alt fra vandkarafler til fade. Netop fade dekoreret med de velkendte, store øjne og det lidt barnlige udtryk, kan du finde hos Malericentralen.dk.

Endnu et mærke, som forhandles hos Malericentralen.dk er danske Ego. Ego designer og producerer deres produkter i Danmark, og du finder bl.a. et udvalg af smukke lanterner. Fremstillet i aluminium og med et enkelt og elegant design, kan de pynte både ude og inde. Lanternerne er formet som små huse, og danner derfor et tag over en plade, hvor et bloklys eller et fyrfadslys kan placeres. Fra Ego finder du også flotte, træformede LED-lamper, der f.eks. kan placeres i indkørslen eller indendørs.

Endvidere finder du hos Malericentralen.dk også både fuglebade og foderhuse til fugle. På den måde kan du, udover at skabe stemning og sætte dit eget præg på din have, også få liv i dit udendørsområde ved at tiltrække fugle. Bl.a. fuglebadene vil tilføre et rustikt og stilet udtryk til din have. Fuglebadene er fremstillet i granit.

NO COMMENTS