Logoetiketter – få et personligt tryk på dine etiketter

Logoetiketter – få et personligt tryk på dine etiketter

162
0
SHARE

Logo etiketter er den perfekte markedsføring, og det er et sted, du aldrig bør gå på kompromis. Du får præsenteret dit logo eller budskab direkte til kunden, og du sikrer synlighed hele vejen igennem.

Brug dem til mange formål

Logoetiketter kan bruges til et hav af formål, og de fås i lige præcis den størrelse og den form, du ønsker. Hos etiketlageret.dk har de egen produktion, og det betyder, at du kan få dine etiketter leveret inden for kort tid – afhængig af mængden, kvaliteten og størrelsen naturligvis.

Brug for eksempel etiketterne til at sætte på kuverter, dokumenter og lignende eller brug dem til emballage, udsmykning, fragt eller noget helt fjerde. Det er helt op til dig.

Logoetiketter kan trykkes på både ruller og ark, og hvilken metode du skal vælge, afhænger af hvad du skal bruge etiketterne til. Ark med logoetiketter kan gå i printeren, hvis du har brug for det, mens ruller fylder mindre og er lettere at arbejde med.

Det skal du overveje

Inden du sætter dig for at bestille en stor mængde logoetiketter, er der nogle få ting, du skal overveje:

– Hvad skal de sættes fast på? 
Det er vigtigt at vide, hvad etiketten skal hæfte på, da du ellers risikerer, at den hurtigt falder af.

– Hvilken finish ønsker du?
Der findes et væld af muligheder for finish, fx højglans, halvblank, mat, guld, sølv, antik og mange andre. Hvis du er i tvivl, så tag en snak med etiketlageret.dk, og bliv inspireret af de mange muligheder.

– Hvad skal etiketten bruges til?
Formålet med etiketten er essentielt for formgivningen. Det nytter for eksempel ikke med en lille rund sag, hvis du i virkeligheden skal bruge etiketten som fragtetikette med logo. Vær derfor specifik omkring dine ønsker, så du ikke går forgæves.

Uanset hvad du skal bruge dine logoetiketter til, kan du få råd og vejledning hos etiketlageret, så du får lige præcis det udtryk, du ønsker.

NO COMMENTS