Loftlamper samler helheden

Loftlamper samler helheden

372
0
SHARE

Lamper er ofte det punkt i indretningen, der kommer til sidst. Først skal sofaen købes, så skal der billeder på væggen og sidst men ikke mindst skal tæpper, reoler og nips sættes på plads. Og selvom ingen af os kan undvære lys, så er lamperne alligevel et område, hvor mange finder det svært at afsætte de nødvendige penge. Og det er en skam; lamperne er nemlig med til at samle helheden, og særligt loftlamper fylder meget for opfattelsen af et rum.

Skal du have nye lamper, så tag gerne et kig på prolamps.dk, hvor du finder en lang række pendler fra både danske og udenlandske designer – til en god pris, vel at mærke.

Stor spredning på lyset

Har du brug for en lampe, der giver et godt, bredt lys i hele rummet? Så skal du vælge en model, der spreder lyset fra pæren godt ud til siderne. Det kan for eksempel være Baroni LED Pendel, hvor den store model måler 46 centimeter i omkreds og dermed giver et rigtig godt lys til store flader. Er du vild med lampen, men vil gerne bruge den over et mindre spisebord, så kan du i stedet vælge en af de mindre modeller, der ikke fylder så meget i omkredsen.

Lys over spisebordet

Over spisebordet er der ikke mange af os, der har lyst til at undvære lys. Men hvilken lampe skal man vælge? Lyset må ikke skære i øjnene, men samtidig skal lampen lyse tilpas meget til at man kan se både maden og de mennesker, der sidder på den anden side af bordet.

Her er en model som Charming Pendel et godt forslag. Den har en skærm, der dæmper skæret i øjnene, men samtidig giver den et godt og direkte lys på bordpladen. Vil du hellere have noget mere stilrent og enkelt, så kan du også gå efter en model som Cream Pendel, der også giver et flot, diffust lys.

NO COMMENTS