Lækkert og professionelt tjenertøj fra Imagewear

Lækkert og professionelt tjenertøj fra Imagewear

156
0
SHARE

Som ansat i service branchen – det kan være som tjener, kok, concierge, hotel manager eller portier – kender du behovet for uniformering. Dette skyldes såvel et behov for genkendelighed, samtidig med at den rette beklædning sender et tydeligt signal om professionalisme og troværdighed. De færreste vil for eksempel forvente at se en tjener i T-shirt og jeans på en Michelin restaurant, ligesom de fleste har en klar forventning om, at en piccolo på et femstjernet hotel er iført en rød uniform med guldknapper – og ikke sit eget hverdagstøj.

 

Man behøver dog ikke være i besiddelse af en internationalt anerkendt gourmet restaurant, være stjernekok, eller arbejde på d’Angleterre for at gå op i sin (og de øvrige medarbejderes) arbejds beklædning. Alle ønsker at sende det rette signal til gæsterne om, at de er i gode, professionelle hænder, når de tager plads i eens etablissement. Og en meningsfuld måde at sende dette signal på, er at sørge for en meningsfuld uniformering, så det er nemt at skelne mellem tjenere, vinkypere, bartendere, værter og afryddere. På den måde er gæsterne aldrig i tvivl om, hvem der har hvilken rolle i restauranten.

 

Hos imagewear.dk har vi specialiseret os i påklædning af ansatte i servicebranchen. I vores webshop kan du finde et stort og varieret udvalg af tøj til tjenere og managers, herunder såvel skjorter og jakker som bukser, nederdele, forklæder og forstykker i høj kvalitet samt diverse udstyr til den professionelle tjener som for eksempel proptrækkere, punge, handsker og stofstykker. Især inden for punge og sidelommer fører vi lædervarer af høj kvalitet, som giver det rette professionelle look og samtidig er utroligt praktiske i bestillingssituationen. En lomme eller bæltepung kan med fordel anvendes til opbevaring af tjenerblok, skriveredskaber samt proptrækker og andre værktøjer.

 

Køb kvalitets tjenertøj fra Imagewear.dk og få dine varer leveret fra kun 49,- kr.

 

NO COMMENTS