Køb landbrugsmaskiner fra en af Europas største producenter

Køb landbrugsmaskiner fra en af Europas største producenter

826
0
SHARE
Køb landbrugsmaskiner fra en af Europas største producenter

Da Roskilde Dyrskue løb af stabelen i juni 2018, var det ikke kun dyrene, der blev udstillet. Det var også muligt at se en række forskellige landbrugsmaskiner. Nogle af dem, der var udstillet, var af det populære polske mærke Metal-Fach. De har over 16 hektar produktionslokaler i Polen med over 800 ansatte. 

En af de virksomheder, der havde tage Metal-Fach maskiner med på udstillingen, var Præstbro Maskiner. Det er en kendt jysk virksomhed, der i mange år har forhandlet maskiner til landbruget i en rigtig god kvalitet. Derfor er det også naturligt, at de er på jagt efter det bedste indenfor branchen, og det mener de blandt andet, at Metal-Fach er. 

Derfor er Præstbro Maskiner nu begyndt at føre et stort udvalg af maskiner fra Metal-Fach. De har tidligere arbejdet sammen med firmaet Pronar, men da de valgte at gå andre veje, gav det Præstbro Maskiner mulighed for at finde en ny leverandør med en mindst lige så god kvalitet.

Det gør, at du nu kan finde en lang række forskellige former for maskiner fra Metal-Fach på Præstbros Maskiners hjemmeside. Hvis du gerne vil danne dig et overblik over dem, kan du gå ind på hjemmesiden: Prastbro.dk 

Fordelen for dig ved at starte med at kigge på maskinerne på nettet er, at du kan danne dig et overblik over, hvilke former for maskiner det er muligt at få. Du kan læse alt om de forskellige maskiner og dermed få et langt bedre overblik over, hvilken der vil passe godt til din bedrift. Dermed er du også klædt bedre på, når du kommer ud og ser på maskinen. 

Har du brug for at købe reservedele til dine landbrugsmaskiner, kan du også nemt gøre det via nettet på Præstbro Maskiners hjemmeside. Det er med til at gøre det meget nemt for dig at få bestilt det hjem, som du har brug for.