Indret dit lager professionelt og effektivt med palle reoler

Indret dit lager professionelt og effektivt med palle reoler

327
0
SHARE

Palle reoler er en form for industriopbevaring, som er bygget til at opbevare hele paller med varer. De er simple af konstruktion, men er bygget ekstra robust og med en høj standard af sikkerhed, fordi de skal kunne bære meget tunge læs. I store automatiserede varelagre ser man pallereoler med op til fem eller seks etager.

De fleste almindelige lagre kan dog nøjes med et par etager for at udnytte deres plads bedst. En pallereol på to etager kan desuden betjenes af en almindelig gaffeltruck, hvilket er en fordel, så du ikke skal investere i dyrere og mere specialiserede maskiner.

Med pallereolen kan du udnytte dit lager meget optimalt, fordi du kan stable mange varer på lidt plads, og fordi store mængder varer kan flyttes hurtigt. Pallereoler er oplagte til fjernlagre, hvor man opbevarer og håndterer store forsendelser og fordeler varer til transport ud til forhandlere og butikker.

Robuste og pålidelige pallereoler til alle typer virksomheder

Pallereoler er et relevant lagerredskab for en lang række virksomheder, og især for din virksomhed, hvis du har brug for at kunne opbevare store forsendelser af varer og hurtigt kunne sende dem videre igen.

Det er vigtigt at sætte sig godt ind i sikkerheden når man får installeret pallereoler, som typisk betjenes med gaffeltruck. Der kan tilkøbes en lang række sikkerhedsudstyr, og desuden må man forholde sig til en række krav fra Arbejdstilsynet.

Blandt tilkøbene kan man finde stigebensbeskyttere, som beskytter reolens ben fra påkørsler med gaffeltrucken. Derudover kan du også installere rygnet på reolerne, så varer ikke kan falde ned fra bagsiden. Du kan også få forskellige typer af afskærmning, truckværn og belastningsskilte, som øger sikkerheden på dit lager.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY