Her skal du tage hen for at dykke med eksotiske dyr og...

Her skal du tage hen for at dykke med eksotiske dyr og fisk

173
0
SHARE

Har du nogensinde stået på stranden og set udover det blå hav og overvejet, hvad der mon findes nedenunder de blå bølger? Der er et hav af liv under vandoverfladen, og medmindre du tit går på akvarium, så er det også ukendt land for dig. Men det er faktisk muligt at komme ned under vandoverfladen, hvis du på forhånd har taget et fridykker kursus. Og så er der flere steder, du skal besøge, så du kan få en hel unik oplevelse.

Selv i Europa finder du interessant liv i vandet

Du behøver ikke at rejse langt for at finde interessante dykkersteder. I Storbritannien finder du nogle af de bedste snorkelsteder i hele Europa. Ved Tor Bay er det blandt andet muligt at finde muslinger og blennies fisk. Derudover findes der også juvelanemoner, som du kan se i flere forskellige farver. En anden europæisk perle i Storbritannien er Lundy Island, her kan du svømme med sæler og delfiner. Derudover findes de flotte Måne Vandmænd også her.

Der er ikke meget hav i Europa, så hvis du ikke kan nøjes med de danske farvande, så er en tur til Storbritannien sikkert det hele værd.

Eksotiske lokationer venter på den anden side af kloden

Hvis du skal på en længere rejse, så byder Australien på et helt unikt dyreliv både under og over havoverfladen. Heron Island ligger lige på et stort rev, og det er derfor perfekt for nybegyndere, fordi du kan dykke lige fra stranden af, og er du mere rutineret, kan du taget et dyk på et af de mest kendte dykkersteder i Australien, Osprey Reef. Du får mulighed for at dykke med alt lige fra skildpadder, revhajer, delfiner til farverige fisk.