Har du styr på materialerne?

Har du styr på materialerne?

219
0
SHARE

Trænger din garage til ny tagbelægning eller har du gang i et andet gør-det-selv-projekt, så bør du overveje, om du skal have plastplader til det nye tag. Plast er nemlig ikke bare én ting: der findes et væld af forskellige plastprodukter med forskellige egenskaber og til brug i forskellige sammenhænge. Hos e-plast.dk er de i eksperter i brug af plastplader, og de har et stort udvalg af forskellige plastplader af høj kvalitet, så du kan finde den type, der passer bedst til dit projekt.

Hvilken type plastplade passer til dit projekt?

De forskellige plastplader er hver især velegnede til forskellige projekter:

  • Plexiglas og akrylplader: Disse plader er stærkere end glas og er derfor velegnede til forsatsruder og vindafskærmning på terrassen, da de også giver en virkelig god isolation. Materialernes modstandsdygtighed gør, at de kan modstå stormvejr og klare nedfaldne grene og lignende. De kan fås i forskellige varianter.
  • Hård plast: De robuste PC plader fås i forskellige tykkelser og farver, der kan bruges til carporte eller udestuer.
  • PVC plader: Er du et kreativt menneske, så er PVC plader lige noget for dig, de kan bruges som underlag til skrivebordet og meget andet. Hobbypladerne kan skæres lige efter dine ønsker.
  • ALU sandwichplader: Plader, der er perfekte til f.eks. skilte til butikken, skillevægge eller noget helt tredje.

Alle plastpladerne kan skæres efter dine mål, og er du i tvivl om, hvor meget du skal bruge af de forskellige materialer til dit projekt, kan du bruges deres tagberegner, hvor du bliver guidet igennem 3 skridt, hvorefter du får en liste med de materialer, du skal bruge, og som du kan lægge i indkøbskurven. Enkelt og ligetil, ligesom plastpladerne selv: Billige løsninger af høj kvalitet. Så enkelt er det.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY