Guide: 3 måder at optimere din oplevelse på båden

Guide: 3 måder at optimere din oplevelse på båden

312
0
SHARE

Har du haft båd længere, eller har du lige erhvervet dig en båd, som du gerne vil have god råd til? Så er du kommet til det rette sted – vi kommer i denne artikel ind på, hvordan du får bedste oplevelse med din båd, så du kan være klar til sejle på vandet, når temperaturerne igen rammer et tocifret antal.

Styr på materialerne?

Båddele skal ind i mellem skiftes ud, og sådan er det bare. Det er uundgåeligt, når vi har med en båd at gøre, fordi båden befinder sig mange af sine timer på vandet, hvor den vil udsættes for meget slid, selvom du har optimeret efter netop de våde omgivelser. Du vil eksempelvis med stor sandsynlighed opleve, at du skal udskifte dine kulfiber rør til tider.

Gør det sikkert at gå på båden

Med skridsikre måtter kan du gøre det en del nemmere at gå rundt på båden. Der vil naturligvis skylle meget vand op på båden, og når den i forvejen gynger på grund af bølgerne, så kan det være ekstra svært at holde balancen. Og man skal ikke joke med sikkerheden, når man er på vandet – særligt ikke når bølgerne går højt. Det behøves ikke være overalt, men blot på de mere udsatte og befærdede områder.

Opbevar den med krympeplast

En båd er en stor enhed, som det kan være dyrt at opbevare indenfor. Derfor tyr mange til krympeplast, som er den opgraderede version af en presenning. Krympeplasten dækker helt til og sidder tæt modsat den løse presenning, som er mindre modstandsdygtig over for vind og vejr.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY