Hos Green Harmony kan du få økologiske og naturlige hudplejeprodukter og make-up

Hos Green Harmony kan du få økologiske og naturlige hudplejeprodukter og make-up

695
0
SHARE

Mange kvinder bruger meget tid og mange produkter til den daglige hudpleje og til at lægge den daglige make-up. Der findes produkter med indhold, der kan skade dig og måske dine omgivelser. Derfor er det super vigtigt at have de rette produkter, som du kan være tryg ved. I webshoppen GreenHarmony.dk forhandles hudplejeprodukter og make-up, der er enten økologiske eller naturlige. Folkene bag shoppen har nøje udvalgt deres sortiment. Her kan du også finde produkter, der ikke er tilsat parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer. Filosofien bag Green Harmony er at levere så rene varer som det er muligt på markedet.

Det er et bredt udvalg af produkter, du kan klikke dig frem til via Greenharmony.dk. Mere end 300 naturlige produkter kan du vælge mellem i webshoppen. Du kan få hudplejeprodukter til at rense og pleje. Du kan vælge mellem et udvalg af dagcreme, natcreme og øjencreme. Du kan finde solcreme, læbepleje og plejeprodukter til både ung hud og til hud med problemer. Hos Green Harmony kan du finde alt til kropspleje. Dette både til bodywash, alt i bodylotion og olier. Du kan finde deodorant og masser af produkter til at pleje dine hænder og fødder. Du kan finde shampoo og balsam, masser af stylingprodukter samt også et udvalg af lækre hårfarveprodukter.

Via Greenharmony.dk kan du desuden finde et bredt udvalg af make-up lavet af naturlige produkter. Dette er både mascara, pudder, foundation, blush, øjenskygge, læbestifter, neglelak og rigtig meget andet. Men også miljøbevidste parfumer fra produkter som CLEAN, Korres og Raunsborg kan du finde blandt det store udvalg hos Green Harmony. Faktisk kan du også finde masser af produkter til herrerne heriblandt de populære deodoranter fra Clean. Du kan finde et godt udvalg af gaveæsker, men faktisk også en række kosttilskud og te. Det hele lavet enten økologisk eller naturligt.

Og søger du et produkt, du ikke kan finde online i webshoppen, så er du altid velkommen til at kontakte Green Harmony for vejledning.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY