Gør dit hjem stilrent og hyggeligt.

Gør dit hjem stilrent og hyggeligt.

799
0
SHARE

Ønsker du et stilligt og personligt hjem med en rolig atmosfære, hvor hyggen kan flyde frit når du er sammen med din familie og dine venner? Et sådant hjem kommer ikke af sig selv, det kræver omhu og god planlægning af hvilke ting der skal være i hjemmet. Hos Bolignyt.dk finder du alt hvad du har brug for, for at skabe et sådant hyggeligt hjem med et personligt præg. De værdsætter klassikere, tidens trends, men opfordrer dig som kunde at vise mod i dit valg af interiør.

Du finder ting til hjemmet fra kendte mærkevarer som kan være med til at pifte alt fra gangen, badeværelset, køkkenet, stuen til soveværelset op. F.eks. de lækkert lavede knager The Dots fra Muuto, som giver dig frihed til at gøre noget så simpelt som knagerækken til noget personligt og smart. På badeværelset har du mulighed for at udskifte de gamle håndklæder med økologiske håndklæder fra det stilrene brand Vipp eller fra de lækre brand Ferm Living. Uanset hvad du foretrækker af mærker er der mulighed for at finde lige det brand du ønsker, altid i bedste kvalitet. Til køkkenet byder mærker som Normann Copenhagen og Menu ind med lækre ting til hverdagen som stole og salt- og pepperkværne. Til stuen kan du finde de moderne og håndlavede vaser fra Kähler til at pynte og skabe god stemning. Kaj Bojesen byder også ind med deres tidløse træfigurer, som er med til at give dybde og varme i stuen. For at gøre soveværelset til noget du ønsker at vise frem har du mulighed for at købe lækre og bløde tæpper fra Hay. Med ét kan du forvandle soveværelset til et varmt og behageligt rum i hjemmet. 

Hos Bolignyt.dk bliver du præsenteret for alt hvad du har brug for til at gøre hjemmet personligt, stilrent og hyggeligt.  

NO COMMENTS