Giv dit hjem et personligt præg

Giv dit hjem et personligt præg

227
0
SHARE

Føler du, at dit hjem er blevet lige rigeligt hvidt og kedeligt? Eller måske synes du, at børneværelse trænger til lidt varme og charme? En rigtig fin måde at skabe lidt personlighed i hjemme og give det et mere unikt udtryk er ved at vælge nogle flotte tapeter – enten i en fin kontrastfarve eller med et smukt og sirligt mønster. Det giver stuen en charme og flot baggrund til møblerne. Hos Tapeteksperten.dk gør de meget i netop det: de hjælper folk med at skabe en levende, varm og lækker atmosfære i hjemmet med flotte, farverige eller finurlige tapeter.

Tapet efter din smag

De har et kæmpestort udvalg af flot tapet inddelt i forskellige kategorier, så du kan finde frem til den stil, det motiv eller den tapettype, som du gerne vil have i dit hjem.

  • Tapet-kategorien: Her finder du ensfarvede tapeter og fint skandinavisk design.
  • Fototapet: Her finder du flotte billeder og inspirerende motiver med alt fra blomster, skove, grafik, metropoler, verdenskort og motiver, der passer perfekt til børneværelset.
  • Designtapet: En kategori, hvor du kan finde grafiske og historiske designs, der kan tilpasse til din væg og produceres specielt til dig.
  • Detale CPH Spartel: Her finder du indfarvet spartelmasse i smukke farver, der giver et lidt betonlignende look, og dermed kan du skabe et rustikt og trendy udtryk, og det er dermed et fint alternativ til maling eller tapet.

Udover de mange flotte tapeter kan du også finde lækre italienske håndklæder, møbler og en outlet med gode tilbud. Du kan se det hele i deres webshop, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor du kan finde inspiration til hjemmet og lære om populære interiør trends.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY