Flot skydedør med godt lysindfald give nem adgang til terrasse eller udestue...

Flot skydedør med godt lysindfald give nem adgang til terrasse eller udestue  

977
0
SHARE

Vil du gerne have nem og direkte adgang fra dit hus til terrassen eller udestuen, så kan du med fordel vælge at få sat en skydedør op. Fordelene ved en skydedør er, at den er nem at skubbe fra side til side, når den skal åbnes eller lukkes, og den fylder ikke meget i modsætning til en almindelig dør, hvor det kræver plads at åbne den. En åben skydedør giver dig en følelse af, at der er direkte sammenhæng mellem dit hus og din terrasse eller udestue. Endnu en fordel ved skydedøren er, at den har store glasruder fra gulv til loft, så der er et godt lysindfald, hvilket er positivt, for så skygger døren ikke for dagslyset i din stue. I 60’erne og 70’erne var skydedøre meget populære i parcelhuse, og de blev også flittigt anvendt i 1980’ernes udestuer.

Populære skydedøre få i individuelle mål

I dag er skydedøre stadig populære, og de fås i mange forskellige størrelser og mål. Hvis du gerne vil have en skydedør af god kvalitet, som passer i netop de mål, du har brug for i dit hus, så kan du med fordel vælge Net2kompagniet.dk som leverandør. Firmaet har stor erfaring med fremstilling og levering af alle typer døre og vinduer, og du finder Danmarks billigste hæveskydedøre til en fast lav pris.

Skydedøre til faste lave priser og med hurtig levering

På hjemmesiden kan du nemt beregne prisen på din skydedør ved hjælp af prisberegneren, og dermed på en skydedør, som passer til de individuelle mål, du ønsker. Skydedøren er fremstillet af træ, som er DVV-DVC godkendt og har 10 års garanti. Du vælger selv, om skydedøren skal være malet eller ej, og den leveres med indvendige greb og låseanordning uden nøgle. Dørpladen kører indvendigt, hvilket er med til at sikre, at døren slutter tæt til, så det ikke trækker eller regner ind. Mod en lille tillægspris, kan du få en cylinderlås monteret. Hos Net2kompagniet.dk får du altid professionel service, hurtig levering og kvalitetsprodukter til faste, lave priser.