Få en perfekt lakering hver gang

Få en perfekt lakering hver gang

522
0
SHARE

Lakering af negle er en stolt tradition, der går mange århundrede tilbage, og som bruges både for at give et pift til hverdagen og et smukt udtryk til særlige lejligheder. For mange tager det tid at blive bekendt med den perfekte måde at lægge neglelak, men med de rigtige instrukser kan du blive verdensmester allerede i dag.

Hvis du også ønsker en holdbar neglelak, skal du blot følge nogle simple steps og undersøge, hvad producenten af din neglelak foreslår.

Det er altid godt at starte med at finde neglefilen frem. Det har ikke blot noget at gøre med udtrykket af din negl, men det er meget afgørende for holdbarheden af den neglelak, som du vil påføre. Der findes et keratinlag på dine negle, som er fordelagtig at fjerne, inden du går i gang.

Processen bag den perfekte neglelak

Herefter skal du også sørge for, at dine negle er rene. Find et produkt der kan hjælpe dig med at fjerne fedt, snavs og baktusser. Det kan eksempelvis være et produkt som CND Scrubfresh.

Din neglelak har ofte brug for en basecoat. Denne er med til at sørge for, at du ikke misfarver dine negle, og samtidigt er den med til at øge holdbarheden. Det kræver blot et tyndt lag, og så er du klar til at lægge din farve på.

Sørg for at skubbe penslen forsigtigt op imod neglebåndet, således at hårene derpå spreder sig som en vifte, og din kant bliver jævn og præcis. Tilfør gerne en topcoat – det fortjener alle lakeringer.

Hvis du husker denne proces, kan du sikre dig en flot og holdbar neglelak hver gang, du laver en lakering.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY