Få en flot hæk på kort tid

Få en flot hæk på kort tid

530
0
SHARE
Få en flot hæk på kort tid

Hvor længe vil du skyde på at det tager før en hæk er vokset så høj, at du reélt kan tale om at have en hæk, som giver læg og afskærmning?

Altså et godt bud er at vi taler om 2 – 3 år, før du kan begynde at kalde det en hæk. Indtil da skal du starte med at se på nogle små hækplanter, som du bare kan gå indover, for de er så små at du ikke behøver at gå udenom. Og det er jo ikke i nærheden af at være drømmen om den flotte tætte hæk, som gør at naboer og forbipasserende ikke kan kigge ind i jeres stuevindue eller have.   

Med andre ord, går der meget lang tid før du og din familie kan føle at I ugeneret kan gå rundt på jeres egen grund.

Indtil din nyplantede hæk er groet op, kan du gå og misunde naboerne, når de hygger sig med at klippe hæk og bagefter sidder og spiser en god frokost i ro og mag bag hæggen. 

Men hør nu, du skal ikke fortvivle, for der findes faktisk lidt af en mirakelkur, hvis du gerne vil have en fuldvoksen hæk på kort tid.

Løsningen er kort og godt, at du planter en “færdighæk” – og som navnet antyder, får du en færdig hæk med det samme.

Du gør bare klar, graver en rende i den dybde planterne skal stå, så sætter du planterne ned, lægger jord på og stamper godt, og i løbet af en dags tid eller måske en weekend, så har du en flot hæk.

Hos Primafaerdighaek.dk, finder du medarbejdere, som er eksperter i færdighæk. På hjemmesiden vælger du blot den type hæk du gerne vil have, samt hvor høj hækken skal være. Kort tid efter får du hækplanterne leveret af Primafaerdighaek.dk,og derefter følger du blot deres udførlige plantevejledning, og bum, så står der en hæk.

Du finder deres forhandlere flere steder i landet, så der er helt sikkert også en forhandler i nærheden af dig.

Som et særligt kvalitetsstempel har Primafaerdighaek.dk udviklet en kvalitetsgaranti sammen med adjungeret professor i parketnologi ved Københavns universitet, Palle Kristoffersen. Desuden levers planterne med en lille label på, som viser dig at planten lever op til kvalitetskravene. 

Og så er det altså bare om at få valgt, hvilken type hæk du gerne vil have, for der er mange forskellige at vælge imellem i det store udvalg, som indeholder alt fra liguster til Japansk lærk. 

1-2-3, så er der hæk.

NO COMMENTS