Elite Armor – markedets bedste stiksikre veste med høj beskyttelse og god...

Elite Armor – markedets bedste stiksikre veste med høj beskyttelse og god komfort

281
0
SHARE

Elite Armor er Danmarks største producent og forhandler af beskyttelsesudstyr som eksempelvis stiksikre og skudsikre veste. Siden 2009 har Elite Armor produceret udstyr med særligt henblik på at beskytte liv, og derfor er det særlig velegnet til at blive anvendt af politiet, militæret, dørmænd eller vagter. Elite Armor har et særligt samarbejde med politiet, og derfor har produkterne fokus på at kunne bruges i forbindelse med alvorlige trusler som kniv- og skudangreb. Elite Armor udfører også specialopgaver for kunder, som har behov for en skræddersyet løsning. Priserne på stiksikre veste er favorable, når du handler hos Elite Armor.

Elite Armor RX2 – verdens bedste vest mod kniv- og skudangreb

Når man skal vælge den rigtige type stiksikker vest, er det selvfølgelig vigtigt, at man først får afklaret præcis, hvad det er for en type arbejdsopgave eller specialopgave, som vesten skal bruges til. I sortimentet af beskyttelsesudstyr finder man forskellige modeller af stiksikre veste i høj kvalitet. Elite Armor RX2 er verdens bedste stiksikre og skudsikre vest, og den er ideel og komfortabel at have på under arbejdstøjet. Vesten fås i 2 varianter EA-TEX med 5 års garanti og Twaron med 10 års garanti, og begge veste giver den samme høje beskyttelse. Elite Armor Impact er en diskret stiksikker og skudsikker vest, som giver mulighed for at tilføre ekstra traumeplader både foran og bagpå, og den er velegnet til brug inden for politi, militær, vagter, dørmænd m.m.

Elite Armor VIP med høj beskyttelse og pænt design

Elite Armor VIP er designet, så den giver en rigtig god beskyttelse og samtidig kan anvendes til pænt brug. Elite Armor VIP er designet mod knive i Level 1 og klarer 85 % af alle trusler. Vesten er bl.a. testet mod stor slagterkniv, overlevelseskniv og Stanley kniv. Vesten er desuden komfortabel og fleksibel at have på, og den kan anvendes af f.eks. politi, militær og vagter. Som kunde får du en meget professionel vejledning og service hos Elite Armor, og leveringen sker hurtigt.

NO COMMENTS