Elcykler er for alle

Elcykler er for alle

729
0
SHARE

Det er ikke kun folk med dårlig kondition eller fysiske skavanker, der kan have glæde af en elcykel. Den er velegnet til alle, som sætter pris på en hjælpende hånd på cykelstien, og en elcykel er desuden et glimrende alternativ til bil nummer to.

En stigende trend

Elcykler er et fænomen, der er på vej frem. Unge såvel som ældre har fået øjenene op for de mange fordele, og der findes et væld af modeller på markedet, der gør det muligt at finde en cykel, der passer til lige præcis din situation. Har du langt på arbejde, skal du cykel med flere børn eller har du brug for skånsom motion, så er cykling med motor en behagelig transportform.

Alsidigt design og høj funktionalitet

En elcykel behøver hverken være kedelig eller klodset at se på. Tværtimod har de fleste modeller et moderne og stilrent look, og der findes med sikkerhed et design, der passer til dig.

Før du vælger, hvilken cykel du vil købe, så bør du afklare dine behov. På den måde øger du chancerne for at finde den helt rigtige model, som kan give dig køreglæde mange år frem. Følgende spørgsmål kan du med fordel stille dig selv:

– Skal du køre meget langt?

– Skal cyklen lastes tungt, fx med varer?

– Skal du transportere børn?

– Har du brug for lav indstigning?

– Skal du kunne løfte cyklen?

Når du har klarlagt dine ønsker, så er der ét råd, du aldrig må droppe. Prøv cyklen. Tag en god, lang prøvetur, og gerne på forskellige modeller. Mærk efter om komforten er i orden. Kom op på maksimal hastighed og mærk om cyklen er tung, når motoren slår fra – det må den endelig ikke være. Du skal nemlig være sikker på, at elcyklen også er til at manøvrere, når batteriet løber tør for strøm eller du slukker for elektronikken.

NO COMMENTS