Digitale tiltag: Her kan din virksomhed optimere

Digitale tiltag: Her kan din virksomhed optimere

390
0
SHARE

Har du en virksomhed, men vil du gerne holde fokus på dit kerneprodukt og sikre mindst muligt slinger i valsen på andre fronter? Det er ikke alle processer i ens virksomhed, der er lige sjove, men mange af dem er nødvendige. Vi hjælper dig her med gode råd til, hvordan du kan optimere din virksomhed på den digitale front.

Bevar de sikre mails

Mails kan i mange tilfælde indeholde vigtige informationer, som kan være rigtig mange penge værd i de forkerte hænder. Det går ikke alene udover dig og din virksomhed, men også den kunde eller partner, som du handler med. Der findes heldigvis en løsning, som sikrer dine mails, og du kan her finde en pris på sikker mail. Spørgsmålet er ikke, om du har råd til denne service, men om du har råd til at lade være. Om ikke andet er det en god mavefornemmelse at vide, at ens mails er 100 % sikre.

Udnyt boomet af FinTech-løsninger

Vi lever i en æra, hvor finansiel teknologi boomer, og der findes software-løsninger, som erstatter de klassiske erhverv. Der findes bogføringsprogrammer, som i mange tilfælde kan spare dit bogholderi for et utal af timer. Der findes smarte softwares, der kan bogføre alle din fakturaer automatisk – dette er særligt relevant for virksomheder med mange månedlige fakturaer. Før du hyrer en person til at gøre et stykke specifikt arbejde, så hør dig lige ad, om der ikke findes et stykke software, der kan gøre arbejdet i stedet. Du vil spare mange penge i sidste ende.

Vær social på de sociale medier

Alle virksomheder drager godt af de sociale medier. Vi bevæger os mere og mere væk fra TV’et og ind i computeren, og her kan du ganske gratis oprette en side på LinkedIn eller Facebook, hvor du med godt content nemt kan ramme de mange potentielle kunder. Brug video, vær kreativ med dine tekster og vær ikke mindst skarp på din målgruppe. Der er virkelig meget værdi at hente i de interaktioner, som sociale medier kan give, og ét rigtig opslag, der har taget et par timer at lave, kan give en ROI på mange tusinde procent. Det kaldes god value.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY