Det skal du tænke over, når du køber stof til dine møbler

Det skal du tænke over, når du køber stof til dine møbler

178
0
SHARE

Hvis du har nogle møbler, hvor du er ved at være træt af betrækket, er det en god ide for dig, at du sørger for at få sat noget nyt på. Det kan du enten selv gøre eller vælge at få en professionel til at gøre det. Begge dele kan gøre, at du forlænger møblets levetid med mange år. 

Når du skal have ombetrukket dine møbler, er det særligt vigtigt, at du lægger vægt på, hvilket møbelstof der nu skal sidde på dem. Det er ikke sådan at ændre igen. Det er derfor vigtigt, at du har gjort dig en masse tanker om det, og at du har fundet ud af, hvad der vil være det rigtige at vælge. 

Et godt sted for dig at kigge, når du leder efter møbelstof, er på hjemmesiden tm-materialer.dk. Det er en virksomhed, der gennem mange år har specialiseret sig i at ombetrække andres møbler. I dag sælger de også de materialer, som du skal bruge, hvis du selv vil ombetrække dine møbler. 

Hos dem kan du derfor for eksempel finde et stort restlager af stof fra forskellige møbelvirksomheder og værksteder. Det er med til at gøre, at du får noget stof i en rigtig høj kvalitet, og at du har rigtig meget forskelligt at vælge imellem. 

Hvis du ikke ved, hvilken form for stof du gerne vil have, kan der være to veje til at finde frem til det. Du kan enten starte med at lægge dig fast på en farve, eller starte med at lægge dig fast på et materiale. Er det farven, du fokuserer på, kan du finde ud af, om den skal være ensfarvet eller mønstret. Er det stoffet, du har fokus på, kan du finde ud af, om det skal være uld eller en anden form for møbelstof. 

Når du er kommet frem til nogle forskellige farver og materialer, der kunne være interessante for dig, kan du kontakte tm-materialer.dk og få dem til at sende en prøve til dig, så du kan mærke på stoffet. 

NO COMMENTS