De lækre Laxholm havemøbler kan du købe hos Livingstyle.dk

De lækre Laxholm havemøbler kan du købe hos Livingstyle.dk

1008
0
SHARE

Living in Style er stedet for dig, der ønsker en stilfuld og kreativ boligindretning, og som bare ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Living in Style er en dansk møbelbutik og webshop med udgangspunkt i Odense. Her finder du et stort udvalg i havemøbler, indendørsmøbler, kurvemøbler, boligtilbehør, tæpper og belysning. Her kan du hente inspiration til en stilfuld indretning. Her kan du få møbler, der ikke ligner de masseproducerede møbler fra Kina. Møblerne er nemlig håndlavet, så de derved opnår et helt unikt udseende. Hos Living in Style har de en række stærke samarbejdspartnere, der hjælper dem med at være nytænkende og innovative. Derudover har de egen fabrik i Indonesien, hvor der blandt andet produceres havemøbler i teak.

Hos Living in Style kan du blandt andet få de eftertragtet Laxholm havemøbler, der netop bliver fremstille i Indonesien af udvalgt kerneteaktræ. Alt træet der benyttes til produktionen kommer fra regeringskontrollerede plantager med fuld dokumentation og der bliver virkelig kræset om hver en lille detalje, og der gås aldrig på kompromis med kvaliteten. Blandt de populære teak havemøbler med Laxholm navnet kan nævnes en klassisk dækstol, lavet i solidt og elegant design og med et fantastisk farvespil i træet. Men du kan også få forskellige udgaver af havebænke i klassisk team, du kan få Laxholm foldestol med armlæn lavet i kerneteak og et Laxholm klapbord i kerneteam

Endnu en mulighed er at købe et Laxholm-havesæt med et super lækkert ovalt udtrækningsbord med en bredde på 100 cm, en højde på 76 cm og en længde mellem 180 og 240 cm. Hertil følger seks gode og solide positionsstole, også lavet i kerneteaktræ. Men mulighederne for at finde lige præcis de teak havemøbler, som matcher dit behov via LivinginStyle.dk.  Og som en ekstraordinær service kan du få lavet møblerne i lige præcis de dimensioner, du ønsker. Dette gælder også ting lavet af roden fra teaktræet som blandt andet fade, skåle og borde. Mulighederne er mange og store hos Living in Style.

NO COMMENTS