DC shoes

DC shoes

180
0
SHARE

DC shoes blev skabt i 1994 af Damon Way og Ken Block i Californien. I dag er DC shoes et skate brand, som er sponsor for nogle af de bedste skatere i verden, som de indgår et tæt samarbejde med for hele tiden at kunne kvalitetssikre produkterne. 

DC shoes er et brand, der har specialiseret sig i fodtøj inden for aktive sportsgrene såsom skating og snowboarding. Men brandet byder også på tøj, tasker, kasketter og accessories, som passer til skateren med drengerøvsstil.

Skating kræver ikke blot det rigtige board, men også den rette beklædning og komfortable sko. Enhver skater med respekt for dig selv og sin hobby, eller livsstil, er derfor bevidst om, hvad han eller hun ifører sig under skatingen. Derudover, hvis man er passioneret, bliver skating hurtigt en del af ens identitet – så hvis du gerne vil udstråle afslappethed, og vise omverdenen at du er god på et board, skal du iføre dig tøj og sko fra DC shoes. Med det karakteristiske DC shoes logo på dine sneakers, vil alle være klar over, at du hører hjemme på skaterbanen. 

Cupsole konstruktionen er vigtig i en skatersko, da det giver fleksibilitet og den helt rette board-feeling. Hos Paragraffen finder du et stort udvalg af DC shoes med cupsoles, fx den lækre NET SE model i rød/sort med stort DC shoes logo på siden eller den mere neutrale TONIX SE sko i fx grå eller blå. 

På de kolde, blæsende dage er det desuden et must med en varm hættetrøje, der kan trækkes op over ørerne – for vejret skal ikke forhindre en vaskeægte skater i at hoppe på sit board. Den sorte STAR sweatshirt med det hvide logo vil passe til alle dine skatersko og jeans uanset farve og er således et must-have i en skaters garderobe. Om sommeren kan du iføre dig de behagelige t-shirts af modellen LEGENDZ, og du vil være klar til at indtage skaterbanen. 

Find alt hvad du skal bruge til dit skateroutfit hos Paragraffen. 

 

NO COMMENTS