Dåben – Et prisværdigt minde

Dåben – Et prisværdigt minde

160
0
SHARE

Det at gøre sig klar til sit barns dåbsdag er spændende. Men der er også meget at tænke på og gøre. Uanset om du har gjort det før eller ej. Det kan virke overvældende at organisere en dåb. Men det vigtigste er, at familien er samlet omkring barnet, og at der er noget at vise barnet, når hun bliver lidt ældre, så I sammen kan mindes den store dag.

Hos Memozz kan du bestille dåbsgaver med personlighed, så du sammen med barnet kan vise hende, præcis hvor og hvornår hun blev døbt, født eller andet du synes er gavnligt for hende, at vide som hun vokser op.

Memozz Spin og Memozz Classic pladerne er helt specielle, og en dåbsgave til den lille ny, som ikke fås andre steder. Pladerne er graverede med præcis de informationer som du ønsker, og kan bringe glæden frem hos familien, og barnet selv i mange år fremover.

Memozz er en livstavle der er formet som et puslespil, hvor hver eneste brik fortæller om barnets milepæle og evner. Før i tiden havde man barnets bog, som forældrene kunne udfylde hver gang der skete noget nyt i barnets liv, men det er der altså mulighed for at gøre nu på en ny innovativ, og stadig meget smuk måde.

Start eksempelvis puslespillet ved fødsel eller dåb og tilføj herefter brikker, som barnet bliver ældre og ældre. Der er ikke kun plads til skrift på de små brikker, der er også mulighed for at få billeder af barnet printet på pladerne. På denne måde kan barnet også selv følge med i udviklingen før det har lært at læse.

Nogle vælger at købe brikker helt op til barnets konfirmation, når de symbolsk træder ind i de voksnes rækker, andre stopper før. Det er netop alle disse muligheder for at gøre Memozz pladerne unikke, der gør dem til de perfekte dåbsgaver til den lille ny.

NO COMMENTS