Campingborde – vælg det rigtige til din ferieform

Campingborde – vælg det rigtige til din ferieform

638
0
SHARE

Campingborde er et vidt begreb. Der er store borde, små borde, fleksible og mobile borde, borde med opbevaring, borde til hjørner og borde på spyd. Lyder det omfattende? Læs med her, hvor vi giver dig en guide til at vælge det rigtige campingbord til din ferietype – du finder dem allesammen på campingtur.nu.

Til campingvognen

Rejser du med campingvogn, så har du god plads til et stabilt og lækkert campingbord. Her er Isabella danskernes foretrukne mærke, og det er ikke uden grund. Kvaliteten er helt i top, og det samme gælder for fleksibiliteten – og den er ret afgørende, når man skal have et bord til at stå lige på en ujævn grund.

Inden du beslutter dig for dit næste bordkøb, så overvej, hvor stort det skal være. Har du behov for, at der kan sidde 6 mand rundt om bordet eller vil du hellere spare på gulvpladsen og kun have 2 personer omkring bordet?

Til teltvognen

Camperer du i en teltvogn, fx en camplet, så har du brug for et bord, der ikke fylder alt for meget. Benene skal kunne foldes sammen, og bordet skal helst ikke være for tykt i sammenklappelig stand.

Opbevaringspladsen i en teltvogn er ofte væsentligt mindre end i en campingvogn, og derfor kan du med fordel overveje, om det er en idé med et bord, der har integreret opbevaringsplads underneden.

Til teltet

Er du fuldblodscampist og foregår dine ferier i telt, så har du brug for et enkelt og let campingbord, der ikke fylder alverden. En mulighed er et sammenklappeligt picnicbord med bænke, der overflødiggør ekstra stole – det er let at have med, og det fylder ikke meget, når det er slået sammen.

En anden mulighed er at vælge et bord, der kan sættes fast i jorden – altså et bord på spyd. De er sjældent særligt store, så det er måske ikke det optimale bord, hvis I er mere end to personer afsted.

Gå efter kvalitet

Når du kigger på campingborde, så er det let at fristes af lave priser rundt omkring på nettet, men det er vigtigt at huske, at pris og kvalitet som regel følges ad. Det kan ikke siges ofte nok: Du skal gå efter kvaliteten. Har du prøvet at sidde ved et ustabilt campingbord på en ujævn campingplads, så ved du, hvor vigtigt det er, at tingene fungerer.

Når du handler hos campingtur.nu, så får du udelukkende kvalitetsprodukter, og derfor kan du roligt kigge sortimentet igennem med de krav, du måtte have til dit næste campingbord.

NO COMMENTS