Byg videre på dit netværk med en switch

Byg videre på dit netværk med en switch

499
0
SHARE

Ønsker du at forbinde flere enheder til samme netværk, men er der ikke flere indgange til din router? Så skal du have fat i en netværk switch. En netværk switch er nemlig en netværksenhed, der kan forbinde mange enheder, eksempelvis computere, til det samme netværk – blot ved at optage én indgang til routeren. Det kan for eksempel være brugbart på en virksomhed, hvor der er flere computere, der skal være på nettet på samme tid, eller hjemme i privaten hvor man har mange enheder, der også skal være online. Det kan være, at du måske skal holde et LAN-party, hvor der skal være mulighed for, at alle dine venner kan spille online? Mulighederne er mange, og der opstår mange situationer i løbet af dagligdagen, hvor man kan have brug for en netværk switch.

Netværk switch – stort udvalg af forskellige typer hos Bedresignal.dk 

Hvis du klikker ind på Bedresignal.dk, så finder du et stort udvalg af forskellige typer netværk switches, så du kan vælge den, der bedst matcher dine behov og ønsker. Først og fremmest byder udvalget på netværk switches fra mærket Melix, som ligger i den billigste ende, hvor du kan vælge nogle med 4 indgange og helt op til 8. De henvender sig derfor mest til privaten, hvor det ikke er så mange enheder, der skal kobles til. Derudover byder udvalget også på switches fra Ubiquiti, hvor du kan vælge nogle i forskellige prisklasser, alt efter hvad du har behov for. Her kan du får fra 8 og helt op til 48 indgange. Disse henvender sig især til arbejdspladsen, hvor der er mange computere, der skal kobles til på én gang. 

Klik ind på Bedresignal.dk og få et nærmere indblik i det store udvalg. Der findes med garanti en netværk switch, der matcher dine behov og ikke mindst prisklasse. Hvis du er i tvivl om det mindste, så er deres kundeservice klar til at hjælpe dig. 

 

NO COMMENTS