Aluprofiler er de oversete kerneelementer

Aluprofiler er de oversete kerneelementer

228
0
SHARE

Inden for industrien er aluprofiler noget nær uundværlige. Profilerne kan nemlig bruges i opbygningen af maskiner eller i forbindelse med tag, facader og mange andre sammenhænge. De er nemme at håndtere, og hos Unimec leverer de dem i lige den længde, du har brug for, så de passer perfekt til det stykke arbejde, du har gang i, og således også er lette og hurtige at samle og montere. Profilerne er måske et lidt overset element, men de har altså rigtig mange anvendelsesmuligheder.

Aluprofiler giver gode konstruktioner

Selv benytter Unimec aluprofilerne til at bygge deres specialmaskiner, da de giver et både fleksibelt og meget solidt byggemodul – fleksibelt, fordi det kan sættes sammen på mange måder, og fordi det er muligt at ændre og tilføje i byggemodulet, hvilket altså gør det noget nemmere at arbejde med end f.eks. et svejset byggemodul.

Er du interesseret i at se hvordan de selv bruger deres aluprofiler, så har kan du på deres website se nogle af de forskellige cases de tidligere har lavet for kunder, hvortil der er benyttet aluprofiler til byggemodulet.

Hvilke aluprofiler har du brug for?

De har et stort sortiment at aluprofiler og tilbehør, som du kan købe. Profilerne kan fås i nøjagtig den længde, du har behov for. Profilerne findes i 3 forskellige udgaver: standard, light og ultra light. Så der er til forskellige behov – alt efter hvilken konstruktion eller lignende, du skal lave.

Du kan se deres store udvalg på deres website, og ved du allerede hvilke profiler, du har brug for, så kan du bestille dem på mail eller telefon, hvor de også gerne hjælper dig med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken type eller model, der passer bedst til dit behov.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY