Affaldssystemer fra NOWAS A/S

Affaldssystemer fra NOWAS A/S

328
0
SHARE

NOWAS A/S er en kvalitetsbevidst grossistvirksomhed, som blandt andet sælger smarte affaldssystemer. Herudover leverer de dagligt professionelle rengøringsprodukter til erhvervslivet over hele landet.

De henvender sig til den del af erhvervslivet som stiller høje krav til kvalitet og service, knyttet sammen med konkurrencedygtige priser på deres produkter.

Deres store udvalg af løsninger inden for affaldssystemer, ses overskueligt fremlagt på deres hjemmeside. Her finder du et bredt udvalg af blandt andet affaldsstativer, pedalspande, papirkurve, trådkurve og containere. Hele sortimentet indeholder over 40 forskellige løsninger inden for affaldssystemer – her kan du helt sikkert finde lige dét produkt du har brug for. Hertil kommer de mange forskellige varianter – du kan finde lige fra affaldsstativer med holder til papirruller eller rengøringsgear til hygiejnespande med tilhørende dispenserer. Og naturligvis fås de også med plads til forskellige størrelser poser, så de passer til netop dine ønsker og behov.

Hos NOWAS er du sikret en kvalitetsrig handel, og de glæder sig til at byde dig velkommen som kunde. De stiller en konsulent til rådighed, således at du som kunde får præcis de produkter du har brug for. Handler du med NOWAS er du derved sikret en kompatibel sparringspartner, og et solidt samarbejde. Herudover udbygger de hele tiden deres sortiment, så du er sikret tidssvarende løsninger på produkter relateret til rengøringsbranchen.

Hos NOWAS betyder kundens tilfredshed meget. Så meget at de tilbyder prisgaranti. Dermed har du sikkerhed for at deres priser altid er konkurrencedygtige og kan matches med priser på identiske varer fra Danmark. Dette er din garanti for, at du ikke finder tilbuddet billigere hos andre forhandlere.

Er du interesseret i at vide mere, eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte NOWAS på mail: www.nowas.dk eller tlf.: 98 67 78 78. Ydermere, kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev, ved at oplyse din mailadresse på deres hjemmeside under fanebladet ’Din Konto’.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY