3 uundværlige engangsartikler i din restaurant

3 uundværlige engangsartikler i din restaurant

988
0
SHARE

Som restaurant bruger man nogle artikler markant mere end andre – og selvom det ikke er ideelt, er nogle af disse engangsartikler, der skal sikre dine medarbejdere de bedste betingelser for at opnå effektivt.

Vi vil i denne artikel give gode råd til dig, der skal ud i et restauranteventyr, og som måske ikke helt ved, hvad du skal have af udstyr og inventar.

Der er altid brug for foliebakker

Selvom det måske ikke står øverst på listen, er der altid et behov for foliebakker. Og vi mener altid som i altid. Skal der varmes noget hurtigt, mangler du noget at bære maden rundt i, eller skal der laves en pastaret til take-away?

Foliebakker er en fuldstændig uundværlig engangsartikel i ethvert ambitiøst køkken, selvom ingen af retterne eller jeres take-away som udgangspunkt involverer bakkerne. De kan bruges til hvad som helst – og lidt mere.

Fryseposer til både opbevaring og madlavning

Fryseposer er en engangsartikel, som både private og erhverv benytter i stort omfang, fordi det er bare smart at kunne pakke ting i poser. Du kan sågar være heldig at finde fryseposer, som også kan bruges til sous vide, og så har man pludselig en grund mere til at købe stakkevis af de gennemsigtige plastposer.

I tvivl om, hvorvidt de kan bruges til sous vide? Spørg din forhandler. Det er nemlig ikke alle fryseposer, der kan bruges til den specielle kogekunst.

Kaffefiltre til eftermiddagskaffen

Vi danskere elsker kaffe, og derfor er det absolut nødvendigt at køre det store lager af kaffefiltre i din forretning. Medmindre du laver den i smart maskine – men du er jo en rigtig chef, som laver alt fra bunden, ikke?