3 ting til køkkenet, som du ikke vidste, du manglede

3 ting til køkkenet, som du ikke vidste, du manglede

368
0
SHARE

Vi bruger rigtig meget tid i køkkenet, og vi er rigtig gode til at finde på løsninger som en konsekvens af, at vi ikke har det helt rigtige udstyr. Men det er ikke det værd – når vi gør noget nok, er det en investering, du skal lave, fordi køkkenudstyr behøves ikke være så dyrt igen. Vi giver dig her tre bud på enheder i dit køkken, som kan spare dig rigtig meget tid.

Brødrister

Vi danskere spiser rigtig meget brød, men en rugbrød bliver altså mindst fem gange så god af, at man lige giver den en sprød kant. Nogle vælger at stege rugbrød på panden i olie, men det er både usundt og besværligt at rydde op. En brødrister behøves ikke koste mere end et par hundrede kroner, og det er en investering, du vil være glad for rigtig længe.

En grøntsagshakker

Hader du også det kvarter, du bruger på at snitte løg og hakke hvidløg? Løsningen eksisterer faktisk, selvom man ikke skulle tro det. En grøntsagshakker klarer det for dig, og det tager ikke mere end 30 sekunder. Enheden kan typisk gå i opvaskeren, så du heller ikke skal tænke på det bagefter. Du undgår tårer ned ad kinderne og lugtende fingre.

Riskoger

Ris er noget mere besværligt at koge end pasta, og resultatet kan virkelig svinge, hvis man ikke koger ris jævnligt. En riskoger er lidt i den dyre ende, men hvis du får det bare 1-2 gange om ugen, vil du uden tvivl sætte enorm pris på denne maskine, som praktisk talt gør alt arbejde for dig, så du får perfekte ris.