3 råd til at holde orden på byggepladsen

3 råd til at holde orden på byggepladsen

326
0
SHARE

Har du en byggeplads, ved du, hvor svært det kan være at holde orden i tingene. Håndværkere og arbejdere er ikke just typer, som normalt går op i orden og struktur, og derfor giver vi dig her 3 råd til, hvordan du kan sikre en byggeplads, som er nemmere at begå sig på.

Hyr en pladsmand udefra

Den meget simple løsning er at hyre en person, hvis eneste opgave er sikre, at der er orden i tingene på byggepladsen. Sådan en person hedder en pladsmand, og han, som navnet måske antyder, sikrer, at der er plads til at bevæge sig på, og at tingene er, hvor man kan forvente, at de er. Det gør livet nemmere for de mange ansatte, at de ved, hvor deres værktøj og udstyr altid befinder sig.

Lav en briefing inden arbejdet

Det kan godt være, at det ikke er arbejdernes ansvar at sørge for en pæn og ryddelig, men du kan alligevel godt instruere dem i, at de skal rydde op efter sig så godt som muligt. Lav en klar plan for byggepladsen og fortæl dem, hvor de bør lægge tingene, når de er færdige med dem – gerne med en visuel præsentation af hele byggepladsen. Resultatet vil ikke være perfekt, men det vil være et godt skridt på vejen.

Kør skidt væk regelmæssigt

Der kan hurtigt ophobe sig store mængder affald på en byggeplads, som skal fjernes helt fra grunden. Hvis du regelmæssigt sørger for at køre det væk, eventuelt fast som det sidste på dagen, så vil du opleve, at byggepladsen fremstår langt mere ryddelig.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY